Gert Gordejevi korvi kolib teenekas lätlane

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kaspars Stupelise kui väga hea korvimehe teeneid on kasutanud paljud krossisõitjad: näiteks 2009. aastal võistles ta Kiviõlis MM-etapil koos belglase Nicky Pulinxiga.
Kaspars Stupelise kui väga hea korvimehe teeneid on kasutanud paljud krossisõitjad: näiteks 2009. aastal võistles ta Kiviõlis MM-etapil koos belglase Nicky Pulinxiga. Foto: Arvet Mägi/arhiiv

Motokrossisõitja Gert Gordejev lõi järgmiseks hooajaks käed Kaspars Stupelisega – lätlasest neljakordne maailmameister teeb läänevirulase krossitsikli korvis kaasa terve 2021. aasta MM-tsükli.

Kaspars Stupelis on motokrossimaailmas ülihinnatud korvimees, kui mitte kõige parem üldse. Ta on neljakordne maailmameister, sealhulgas valitsev, sest tänavu jäigi külgkorviga krossitsiklite MM-sari pidamata. 2003. ja 2004. aastal tuli ta meistriks hollandlase Daniël Willemseni korvis, 2015 ja 2019 pärjati ta maailma parimaks koos teise hollandlase Etienne Baxiga. Lisaks kuulub tema kollektsiooni hulk hõbe- ja pronksmedaleid ning kohti esikuuikus. MM-võistlustelt on tal kirjas üle 100 etapivõidu.

Olete väga hinnatud korvimees. Kuidas nüüd nii juhtus, et tulite maailmameistri kõrvalt läänevirulase Gert Gordejevi korvi? Gert pole tervet MM-hooaega varem kaasagi sõitnud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles