Glögide testimisest väljus võitjana ainus välismaine toode

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Testi võitja Blossa Glögg oli ainus välisvõistleja. Ahjuõuna-apelsiniglögi jäi koos maheda rabajõhvikaglögiga jagama teist ja kolmandat kohta.
Testi võitja Blossa Glögg oli ainus välisvõistleja. Ahjuõuna-apelsiniglögi jäi koos maheda rabajõhvikaglögiga jagama teist ja kolmandat kohta. Foto: 3 X Ain Liiva, Shutterstock

Käes on jõuluaeg ja glögi kuulub sellesse nagu küünalde lõhn hämaras toas või kuuse alla poetatud kingid. Aga järgnevat juttu ei peaks lugema mitte üksnes tarbijad, vaid ka tootjad: et juba järgmisel toimetuse glögitestil, nagu sportlased ütlevad, kaitsta tiitlit või tõusta pjedestaalil kõrgemale kohale.

Kui võtnuks glögitesti videolindile, siis oleks saanud demonstreerida, kuidas Eurovisioni lauluvõistluse lõppvoorus punktide lugemine kahvatuks selle ees, mis toimus glögide seast võitja selgitamisel.

Valiku Rakvere kaubanduskeskustes eile müügil olnud alkoholivabadest glögidest tegi kolleeg, kes, nagu ta ise ütles, “ei joo sellist roppust”. Valikut hindas ta tagasihoidlikuks, tuues hindajate ette seitse toodet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles