Tapa vallas ründas noormees politseinikku

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Tapa vallas sattus rünnaku alla politseinik.
Tapa vallas sattus rünnaku alla politseinik. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Neljapäeval kella poole kümne paiku õhtul sai politsei väljakutse Tapa valla kortermajja, kus väljakutse sisu järgi toimus peretüli. Politseinike sisenedes korterisse muutus seal viibinud 18-aastane mees agressiivseks ning lõi ametiülesandeid täitvat korravalvurit.

Ründaja peeti kinni ja toimetati Rakvere politseijaoskonda. Tema suhtes alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vägivalda võimuesindaja vastu.

"Tuletame meelde, et kui olete sattunud vägivalla ohvriks ja teie elu ja tervis on ohus või näete vägivalda pealt, helistage politseile numbril 112," ütles Rakvere politseijaoskonna juhtivuurija Key Paju. Kui vägivalla ohver soovib nõustamist, siis saab helistada Ohvriabi Rakvere piirkonna nõustajale numbril 58669932 või kirjutada meiliaadressil merli.tammi-joeveer@sotsiaalkindlustusamet.ee. Kui aga vägivallatseja soovib sellest loobuda, peaks helistama Ohvriabi keskuse nõustajale numbril +372 660 6077 või kirjutada aadressil: tugiliin@sotsiaalkindlustusamet.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles