Euroopas laiemalt tuntud Palms väärtustab kohalikku tööjõudu

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Algusest peale Palmse Mehaanikakojaga tihedalt seotud olnud Anti Puusepp naudib siiani tööpäevi ja kõigega kursis olemist.
Algusest peale Palmse Mehaanikakojaga tihedalt seotud olnud Anti Puusepp naudib siiani tööpäevi ja kõigega kursis olemist. Foto: Ain Liiva

Taasiseseisvunud Eesti algusaastatel loodud OÜ Palmse Mehaanikakoda on kasvanud Euroopas ja kogu maailmas tuntud metsamasinate tootjaks. Ettevõtet teatakse ka kui oma töötajatesse panustajat. Ära jäänud ettevõtlusgala tõttu käidi Palmse Mehaanikakoda tunnustamas kohapeal – Võsuperes.

Taasiseseisvunud Eesti algusaastatel loodud OÜ Palmse Mehaanikakoda on kasvanud Euroopas ja kogu maailmas tuntud metsamasinate tootjaks. Ettevõtet teatakse ka kui oma töötajatesse pa­nustajat. Ära jäänud ettevõtlusgala tõttu käidi Palmse Mehaanikakoda tunnustamas kohapeal – Võsuperes. Tänavusel Lääne-Virumaa ettevõtluskonkursil kuulutati aasta ettevõtteks OÜ Palmse Mehaanikakoda, mille on 1992. aastal loonud Aadu ja Anti Puusepp.

Anti Puusepp on tänase päevani ettevõtte tootearenduse osakonna pealik ning käib iga päev pühendunult tööl. “Nüüdseks on see juba mängu ilu, hobi,” nimetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles