Naised, ma tean, mida te peaks oma meestele kinkima!

Marko Pomerants
, ettevõtja
Copy
Pikema sõpruse päeva raames oma tervist kontrollida lasknud Rakvere linnavolikogu mitme meesliikme näitajaid uurisid Rakvere haigla laboriarstid.
Pikema sõpruse päeva raames oma tervist kontrollida lasknud Rakvere linnavolikogu mitme meesliikme näitajaid uurisid Rakvere haigla laboriarstid. Foto: Ain Liiva

Tegelikult võivad seda lugu mehed ka lugeda, sest lugu on meist – meestest. Kuigi me teame täpselt, mis meile hea on, vajame meiegi mõnikord teisest arvamust ning tore, kui see saabub sellises meeldivas vormis, millega on raske jätta arvestamata.

Aga ikkagi – naised, visake käest jõulukataloogid! Kui loo lõpuni jõuate, siis näete, et mul on hea idee, mida võiksite mehele kinkida. See sobib talle tegelikult naistepäevakingiks ka. Just, lugesite õigesti.

Kutsusin novembrikuus mehi tegudele. Tegu tähendanuks tervisekontrolli minekut. Minuga kokku veerandsada meest on selle käigu kas minu kutsel või sellest hoolimata ette võtnud ja loovutanud möödunud kuul osakese oma verest analüüsideks Rakvere haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles