Janne Sepp: iga ravim on mürk, kui seda kasutada valesti

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Eesti esimene naisprofessor farmatseut Alma Tomingas oli pärit Rakverest ja tema auks on Tartus Toomemäel nimeline pink. Proviisor Janne Sepp on samuti pärit Rakverest ning on praegu Tartu ülikoolis farmaatsia doktoriõppes.
Eesti esimene naisprofessor farmatseut Alma Tomingas oli pärit Rakverest ja tema auks on Tartus Toomemäel nimeline pink. Proviisor Janne Sepp on samuti pärit Rakverest ning on praegu Tartu ülikoolis farmaatsia doktoriõppes. Foto: Margus Ansu

Et ravimite maailma inimestele lihtsas sõnastuses ehk maakeeles avada, kirjutasid Tartu ülikooli teadlased raamatu "Ravimitest maakeeles", mille üheks autoriks on ka Rakvere juurtega proviisor Janne Sepp, kes tõdeb, et müüte liigub ravimite valdkonnas palju ning imerohte on otsitud ja pakutud juba aegade algusest.

Mullu tuli välja esimene eestikeelne ravimiteteemaline MOOC (massive open online course) ehk kõikidele huvilistele mõeldud avatud juurdepääsuga e-kursus. Tartu ülikooli teadlased Karin Kogermann, Ain Raal, Janne Sepp, Kersti Teder ja Daisy Volmer, kes on e-kursuse loojad, kirjutasid ravimitega seotud põhitõed lahti ka sel sügisel ilmunud raamatus "Ravimitest maakeeles".

Kuidas on e-kursusel ja raamatul läinud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles