Pressisõbra tiitlit väärib koroonaaastal Rakvere haigla

Virumaa Teataja
Copy
Rakvere haigla juht Ain Suurkaev on koroonaaastal olnud igakülgselt ajakirjanduse sõber.
Rakvere haigla juht Ain Suurkaev on koroonaaastal olnud igakülgselt ajakirjanduse sõber. Foto: Ain Liiva

Virumaa Teataja ajakirjanikud otsustasid üksmeelselt, et koroonaaastana ajalukku mineva 2020. aasta pressisõbra tiitel kuulub Rakvere haiglale.

Erinevalt ehk mõnest varasemast aastast, kui pressisõbra valimisel on ajakirjanike eelistused kaldunud ühele või teisele poole, oldi tänavu ühisel seisukohal, et Rakvere haigla on meediaga suhtlemisel olnud igati vastutulelik, abivalmis ja professionaalne. Haigla juhtkond eesotsas direktor Ain Suurkaevu ja erakorralise meditsiini osakonna juhataja Aile Kaasikuga on teinud ajakirjanikega koostööd nii kevadise eriolukorra ajal kui ka nüüd, vastanud küsimustele kiiresti ning on olnud valmis alati kokku saama ning Lääne-Virumaa inimestele ajakirjanduse vahendusel hetkeolukorda selgitama.

Virumaa Teataja ajakirjaniku Anu Viita-Neuhausi sõnul veetis ta kevadise koroonakriisi ajal rohkem aega Rakvere haiglas kui kodus ning lõpuks tundus ka haigla juba täitsa kodune. “Rakvere haigla tegi sel aastal kordi rohkem, kui on nende missioon – nad võitlesid kriisiga, kuid selle kõrval oli neil mahti edastada mitmekülgselt, rahulikult ja usaldusväärselt sõnumeid. Asjadest räägiti nii, nagu need on. Ka kehvadest,” ütles Anu Viita-Neuhaus, kes peab üheks töövõitudest meie oma Arkadi Popovi ehk Aile Kaasikuga tehtud persoonilugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles