Lüüriline teatriuunikum ehk Volli & partnerid

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Üle poole sajandi teatrile pühendanud Volli Kärot peavad lavakaaslased soojaks ja armsaks inimeseks, kes ootab, unistab, vaatab ja toredaid mälestusi pajatab.
Üle poole sajandi teatrile pühendanud Volli Kärot peavad lavakaaslased soojaks ja armsaks inimeseks, kes ootab, unistab, vaatab ja toredaid mälestusi pajatab. Foto: Marianne Loorents

Eakaaslased Rakvere teater ja Volli Käro on olnud lahutamatud pool sajandit. Kaheksa peanäitejuhti, sadu lavapartnereid. “Mis nüüd mina ...” tavatseb ta öelda. Missugune inimene ja näitleja on Volli Käro?

Volli Käro nimi toob Rakvere teatrirahva silmisse soojuse ja palgele naeratuse. “Oh, Volli ...” Teatrisõbrad on nautinud tema Fausti ja Leske, Muhvi, Kaval-Antsu, Onu Vanjat ja paljusid teisi suuri ja väiksemaid rolle. Mäletame tema pühendunud teatrikriitikut Vooremäed lavastuses “Maailma otsas”, kes rõõmustas, kui teatris sai naerda ja nutta.

Millisena tunnevad teda kauaaegseim lavapartner ja kolleegid, kelle sünnini jäi ajast, mil Volli Käro teatritee algas, mõnigi aasta(kümme)?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles