Firmade jõulupeod jäävad ära

Andres Pulver
, ajakirjanik
Copy
Oleg Gross on mitu aastat korraldanud jaanuaris Rakvere spordikeskuses oma ettevõtete töötajate jõulupeo, tänavusel talvel aga seda ei tule.
Oleg Gross on mitu aastat korraldanud jaanuaris Rakvere spordikeskuses oma ettevõtete töötajate jõulupeo, tänavusel talvel aga seda ei tule. Foto: Vladislav Musakko

Juba mitu aastat on rakverlased jaanuaris imetlenud uhket tulevärki ning paljud on saanud osa superstaaride etteastetest OG Elektra jõulupeol. Tänavu seda ei tule, nagu ei tule ka paljude teiste ettevõtete jõulutralli.

Koroonapiirangute tõttu jäävad suured jõulupeod selle aasta lõpus või järgmise alguses pidamata. “Pidu ei mängi sel talvel kohe kuidagi välja, selles pole kahjuks kahtlustki,” nentis Oleg Gross.

Juba aastaid on Grossi kontserni kõikide ettevõtete töötajad saanud lisaks peole jõulupaki. “Tänavu peaksid pakid natuke korralikumad olema,” lausus Oleg Gross, kes lisas, et jõulupakkide kokku panemisel püütakse rõhuda tervislikkusele. “Eks piparkooke on pakis ikka, aga kommide asemel paneme sinna mett ja puuvilju,” kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles