Rakvere korvpallurid võidutsesid tühjade tribüünide ees

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Tormi Niits (ees) naasis peale koljutraumat ja operatsiooni platsile. Tulemuslikult. Tema kontole kirjutati 11 punkti. Foto on illustratiivne.
Tormi Niits (ees) naasis peale koljutraumat ja operatsiooni platsile. Tulemuslikult. Tema kontole kirjutati 11 punkti. Foto on illustratiivne. Foto: Ain Liiva

Paf Eesti–Läti korvpalliliiga kolmapäevases mängus Rakvere spordihallis tiimi Tartu Ülikool Maks & Moorits võõrustanud Tarvas naasis võidurajale. Tarvas läheb karika-finaalturniirile vastu, võidumaitse suus, kirjutab sotsiaalmeedia leht Rakvere Tarvas.

Tarvas alistas pingelises mängus Tartu 85:78 (poolaeg 40:41). Sellega lõpetas Tarvas oma kolmemängulise kaotuseseeria.

Sotsiaalmeedias kirjutatakse, et rakverlaste eest rassis teiste seas tulemuslikult Tormi Niits: paljude jaoks üllatuslikult platsile naasnud visa võitleja kandis kohtumises kaitsemaski. Mäletatavasti tehti korvpallimängus koljutrauma saanud pallurile alles hiljuti operatsioon.

Kolm ja pool nädalat tagasi operatsioonil käinud Tormi Niits lausus, et proovis esimesed jooksusammud ja mõne pealeviske teha, kui kolju lappimisest oli möödas nädal.

Kolmapäeval Tarva eest platsile astudes oli Tormi Niitsul enda sõnul peas üks mõte – olla meeskonnale kasulik ja teha seda, mida tiim vajab. "Arvasin, et saan kümneks minutiks väljakule, aga tuli välja lõpuks, et olin kakskümmend seitse ja pool. Kõige tähtsam oli see võit kätte saada. Ega ma tegelikult ennast ikka väga kindlalt ei tundnud. Kõik ütlesid, et natukene liiga vara, aga arst andis rohelise tule ja mulle polnud vaja seda kaks korda öelda," rääkis 22-aastane ääremängija.

Rakvere Tarvas on võitnud viis kohtumist ja kaotanud vastastele seitsmel korral. 

Rakveres peetakse juba sel nädalavahetusel Eesti karikavõistluste otsustavad mängud. 

Tarvas kohtub laupäeval poolfinaalis Pärnu Sadamaga ja BC Kalev / Cramo vastaseks on teises poolfinaalis TLÜ / Kalev.

Poolfinaalide võitjad selgitavad pühapäeval karikaomaniku. Kaotajad teevad kindlaks, kes saab kolmanda, kes neljanda koha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles