Assamalla kiirtoiduäride parkla vajab korrastamist

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Sellel nädalal juhtus kõnealuses parklas õnnelikult lõppenud õnnetus, kui libeduse tõttu juhi kontrolli alt väljunud Audi sõitis sisse parklas seisnud rekale.
Sellel nädalal juhtus kõnealuses parklas õnnelikult lõppenud õnnetus, kui libeduse tõttu juhi kontrolli alt väljunud Audi sõitis sisse parklas seisnud rekale. Foto: Erakogu

Assamalla kiirtoiduputkade esine parkla on sealse segase liikluskorralduse tõttu kohalikele elanikele pinnuks silmas. Põhiline probleem näib olevat parkla küllalt suures pinnas, mistõttu võib sinna sisse ja sealt välja keerata, kust jumal juhatab.

Assamalla kohalik elanik Toomas Elias ütles, et murekohaks on parkla tähistamine või õigemini selle tähistamata jätmine. “Väikese maaala peal on kaks toidukäru, ning kui kliendid tulevad sinna sööma, siis pargivad risti-rästi. Vahepeal on ka suuri veoautosid, mis parkla osaliselt või täielikult blokeerivad,” kõneles Elias.

Kohaliku sõnul tekib ohtlik olukord, kui keegi soovib läbi parkla Assamallasse sisse, majade vahele keerata. “Kuna iga kord võib ees olev reka või auto eri kohas olla, tuleb sisse sõitmisel alati hinnata, kust parajasti mõistlik minna oleks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles