Kaitseliidu vabatahtlikud jagasid kaubanduskeskustes maske

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Viru maleva vabatahtlikud jagasid laupäeval Rakvere kaubanduskeskustes maske. Fotol pakub Vaala keskuses maski naiskodukaitse Viru-Nigula jaoskonna liige Karmen Kraut.
Viru maleva vabatahtlikud jagasid laupäeval Rakvere kaubanduskeskustes maske. Fotol pakub Vaala keskuses maski naiskodukaitse Viru-Nigula jaoskonna liige Karmen Kraut. Foto: Evely Press

Täna oli kaubanduskeskustes laupäevale omaselt rahvarohke. Tosin Kaitseliidu Viru maleva vabatahtlikku ulatasid Vaala, Krooni- ja Põhjakeskuse sissepääsude juures maski neile, kel seda polnud.

Viru maleva staabiülem major Andrus Reinstein ütles, et kõige suurem koormus oli Põhjakeskuse juures, kuna tegemist on ka kõige suurema keskusega. "Umbes 95 protsendil külastajatest oli mask ees, ja kel ei olnud, need võtsid selle meelsasti vastu. Oli väga üksikuid põhimõttelisi inimesi, kes seda ei teinud," rääkis major Reinstein.

Vaala keskuse peasissepääsu ees maske jaganud Viru ringkonna naiskodukaitsja Evely Press ütles, et kahe tunniga jagas ta koos paarilisega välja 50 maski. "Valdavalt kõik inimesed kandsid maski või panid poodi sisenedes selle ette. Ja kes oli unustanud kaasa võtta, võttis selle tänuga vastu. Üksikud ütlesid, et nemad maski ette ei pane ja kõik," kirjeldas Press olukorda ja lisas, et näiteks Põhjakeskuse peasissepääsu juures jagati vähem kui kahe tunniga 100 maski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles