Uhtna hooldekodu memmed-taadid näevad jõulu ajal lähedasi tervitusvideotes

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Uhtna hooldekodu uuendatud keldrisaal on plaanitud kohaks, kus tulevikus kohtuda oma lähedastega. Sel nädalal lauldi seal aga koos jõululaule.
Uhtna hooldekodu uuendatud keldrisaal on plaanitud kohaks, kus tulevikus kohtuda oma lähedastega. Sel nädalal lauldi seal aga koos jõululaule. Foto: Marina Landberg

Uhtna hooldekodus remonditi keldrisaal plaaniga, et sellest saaks lähedastega kohtumise ruum, kus juba nende jõulude ajal turvaliselt ja privaatselt suhelda. Kahjuks ei ole see koroonaepideemia tõttu võimalik. Küll aga innustab hooldekodu juhataja lähedasi saatma videotervitusi, mida ta siis vajadusel kasvõi memme või taadi voodi juures oma arvutist näitab.

Uhtna hooldekodus avati sel nädalal pidulikult keldrisaal. Hooldekodu elanikud tutvusid uue ruumiga kahes jaos ning huvijuht Helle Pajula korraldas neile sel puhul ka jõuluhõngulise programmi.

"Meil oli jõulukaraoke, mis koosnes viiest jõululaulust, millele sai kaasa laulda. Samal ajal jooksid temaatilised fotod suure teleri ekraanil ning see oli ka visuaalselt ilus ja nauditav ning meeldis vanakestele väga. Rakvere gümnaasiumi kolmanda klassi lapsed saatsid meile video, kus nad laulsid ja lugesid luuletusi, ning ka Sõmeru noortekeskuse noored tegid videotervituse," rääkis Helle Pajula, keda hooldekodu vanakesed kutsuvad laulutädiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles