Hoidkem ja hooligem!

Triin Varek
, Rakvere linnapea
Copy
Triin Varek.
Triin Varek. Foto: Jaanus Lekk

Käes on jõulukuu, rahu ja enesesse vaatamise ning aasta kokkuvõtete aeg. 2020. aastale vastu minnes ei osanud meist keegi ette näha, missugused katsumused ning mured meid ees ootavad. Ja hoolimata koroonaviirusest on oluline tõdeda, et aasta 2020 oli Rakverele väga hea ja edukas.

Kuigi oleme pidanud kehtivatest nõuetest tulenevalt ära jätma (linnapäevad) ja ümber kujundama üritusi (Vallimäe avamine), ei ole elu päriselt seiskunud ja tänan siinkohal kõiki, kes viiruse leviku tõkestamiseks on reegleid järginud. Sügav kummardus kõigile ettevõtjatele, et piirangutest hoolimata olete suutnud hoida töös oma asutusi, tööl inimesi ja tänu teile on linnale maksud laekunud stabiilselt.

Rakverele on olnud 2020. aasta märgiline selliste suurte objektide valmimise poolest nagu Vallimäe vabaõhukeskus ja muinsuskaitseameti preemia pälvinud Pikk tänav. Lisaks on rekonstrueeritud mitu tänavat, remonditud niinimetatud õpetajate korterite majaosa Rakvere gümnaasiumi Vabaduse tänava õppehoones, jätkatud linna tänavavalgustuse uuendamist jpm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles