Kogudus korraldab linnarahvale jõuluseikluse

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Karmeli koguduse noorsootöö juhid Tuuli ja Tommi Benjamin Pesur paigutavad Rakveres kaheksasse kohta ülesanded - saab koos perega jalutada ning natuke nuputada.
Karmeli koguduse noorsootöö juhid Tuuli ja Tommi Benjamin Pesur paigutavad Rakveres kaheksasse kohta ülesanded - saab koos perega jalutada ning natuke nuputada. Foto: Helen Hunt

Rakvere Karmeli kogudus otsustas jõulupühade ajal lükata käima linnarahvale jõuluseikluse mängu, mis kujutab endast jalutuskäiku Rakvere linnas, kus kaheksasse kohta on pandud väike nuputamisülesanne.

"Kuna selle aasta jõulude ajal jäävad ära paljud kontserdid ja muud sündmused ning peredel ei ole nii palju võimalusi ühiselt väljaspool kodu aja veetmiseks ning ka jõuluteenistustel ei ole lasteprogrammi, siis mõtlesime korralda sellisele kogu perele mõeldud jõuluseikluse," rääkis Rakvere Karmeli noorsootöö juht Tuuli Pesur. "Korraga ei pea kõiki punkte läbi käima, võib ka jupikaupa ja omale sobilikus järjekorras, peaasi, et 26. detsembri õhtuks oleks kõik käidud, sest siis mäng lõpeb."

Küsimused on seotud jõululooga Piiblist, kuid Pesuri sõnul ei pea keerukust pelgama ja vastamisel saab kasutada abivahendiks kasvõi googeldamist. Mäng on avatud 23.-26. detsembrini ja lahendussõna saatjate vahel loositakse välja Karmeli koguduses  27. detsembril peetaval jõuluteenistusel ka auhinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles