Headest uudistest jõudsid loetavuse tippu Grossi suurtehing ja maagilisel kuupäeval abiellunud paarid

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tänavu suvel ostis Oleg Gross (vasakul) Rakvere Tsentrumi ostukeskuse ja kavatseb sellest arendada suure äri- ning meelelahutuskeskuse koos märgilise kõrghoonega. Paremal hoone endine omanik Jaak Kuusk.
Tänavu suvel ostis Oleg Gross (vasakul) Rakvere Tsentrumi ostukeskuse ja kavatseb sellest arendada suure äri- ning meelelahutuskeskuse koos märgilise kõrghoonega. Paremal hoone endine omanik Jaak Kuusk. Foto: Ain Liiva

Virumaa Teataja loetuim uudis 2020. aastal oli paraku negatiivse alatooniga: see ilmus 27. märtsil ja kirjeldas, kuidas koroonadiagnoosi saanud inimene käis vaatamata karantiininõudele Rakvere poodides šoppamas.

Kuigi ajakirjandus saab palju soovitusi, et kirjutage nii-öelda häid uudiseid ja hoiduge halbade asjade võimendamisest, on lugejate reaalne huvi paraku teistsugune: kõige rohkem loetakse ikkagi lugusid õnnetustest ja muudest pahadest asjadest.

Positiivsetest uudistest jõudis kõige kõrgemale Oleg Grossile kuuluva OG Elektra suurtehing, mille käigus osteti ära Rakvere Tsentrumi ostukeskus. Mõni kuu hiljem tuli Gross juba lagedale konkreetsete plaanidega, mille hulka kuulub muuhulgas ka kõrghoone ehitamine kõnealusele krundile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles