Tapa käsipallurid karikavõistlustel Kehra leegionäridele vastu ei saanud

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Käsipallis kasutatakse ka keelatud võtteid. Hetke pärast saab Anton Barouski (nr 25), kelle jõulisus muutub tahtlikuks löömiseks, punase kaardi.
Käsipallis kasutatakse ka keelatud võtteid. Hetke pärast saab Anton Barouski (nr 25), kelle jõulisus muutub tahtlikuks löömiseks, punase kaardi. Foto: Ain Liiva

Eesti käsipallikarikavõistluste poolfinaalis kaotas kodusaalis mänginud SK Tapa / N.R. Energy Kehra meeskonnale Horizon Pulp & Paper 29:35 ning peab leppima selle sarja pronksimänguga, kus vastaseks on Raasiku.

Kuigi Tapa pole hoolimata muidu südikast mängust ka sel hooajal Kehrat võitnud, oli intriig siiski õhus, sest alles eelmises meistrivõistluste voorus jäi vahe ühele väravale.

Enne mängu oli Tapa käsipallimeeskonnal siiski miinuseid rohkem kui vastasel: osaleda ei saanud oluline tagamängija Aleksander Oganezov ning teine sama liini mees Martin Adamson alles taastub vigastusest ja pole parimas vormis. Puudujaid ja alles vormi taastavaid mängijaid oli Kehralgi, kuid nende pink on tublisti pikem. Eeskätt Venemaalt, Valgevenest ja Ukrainast pärit võõrleegionäride arvelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles