Esimene doos koroonavaktsiini manustati meediakampaania saatel

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Esimene vaktsiinisüst tehti tele- ja fotokaamerate ees Järve tervisekeskuses Ida-Viru keskhaigla arst-residendile Jelena Rozinkole.
Esimene vaktsiinisüst tehti tele- ja fotokaamerate ees Järve tervisekeskuses Ida-Viru keskhaigla arst-residendile Jelena Rozinkole. Foto: Ain Liiva

Pühapäeval kirjutas Eesti meedia vaid ühest uudisest – algas vaktsineerimine koroonaviiruse vastu. 2021. aastal on see muide kõigile tasuta. Vandenõuteoreetikud leidsid ka oma prao pildile ronimiseks: andmata endale aru, et teavituskampaaniate ajal nii mõnigi sündmus (taas)lavastatakse, algatasid nad "kostüümidraama", mille keskmes oli esimene vaktsiinisüsti saanud Eesti elanik, Ida-Viru keskhaigla arst-resident Jelena Rozinko.

Pühapäeval kirjutas Eesti meedia vaid ühest uudisest – algas vaktsineerimine koroonaviiruse vastu. 2021. aastal on see muide kõigile tasuta. Vandenõuteoreetikud leidsid ka oma prao pildile ronimiseks: andmata endale aru, et teavituskampaaniate ajal nii mõnigi sündmus (taas)lavastatakse, algatasid nad “kostüümidraama”, mille keskmes oli esimene vaktsiinisüsti saanud Eesti elanik, Ida-Viru keskhaigla arst-resident Jelena Rozinko.

Kuna Kohtla-Järvel Järve tervisekeskuses algas telekaamerate ees vaktsineerimine tund aega varem kui mujal Eestis, oli seal toimuva vastu ka ülisuur huvi. Nimelt on kusagil otsustatud, et esimeste vaktsiinidooside manustamine kõikjal maailmas toimugu PR-ürituse käigus, ja nii lubati kaamerad-mikrofonid ka kohtadesse, kuhu neil tavaliselt asja pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles