Tapa käsipallurid jõudsid esimest korda poodiumile

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Karikavõistluste kolmanda koha mängus oli Tapa meeskonna resultatiivseim mängujuht Marten Saar. Foto on tehtud poolfinaalmängul Kehraga.
Karikavõistluste kolmanda koha mängus oli Tapa meeskonna resultatiivseim mängujuht Marten Saar. Foto on tehtud poolfinaalmängul Kehraga. Foto: Ain Liiva

SK Tapa/N.R. Energy käsipallimeeskond võitis karikavõistluste kolmanda koha mängus Raasiku/Mistra 27:21 ja pälvis klubi ajaloo esimese poodiumikoha.

Spordiklubi Tapa käsipallivõistkonnad on võitnud küll hulga poodiumikohti tähistavaid karikaid noorte ja naiste arvestuses, kuid meeste seltskonnas pole lähemast või natuke kaugemast ajaloost sellist saavutust ette näidata. "Viimase paarikümne aasta jooksul pole vist midagi sellist tõesti õnnestunud korda saata," lausus meeskonna üks treeneritest Elmu Koppelmann. "Võimalik, et päris klubi algusaastatel midagi saime, aga lähemast ajaloost midagi sellist ei meenu. Karikas on igatahes uhke ja suur. Meie jaoks tähtis saavutus, mis pani hooaja esimesele poolele kena krooni pähe."

Arukülas toimunud pronksimängule läks SK Tapa teadmisega, et Martin Adamsoni põlv oli poolfinaalis taas viga saanud ja mees platsile ei lähe, küll aga sai kasutada Aleksander Oganezovi abi, kes sel korral tegutses joonemängijana. Võidu võti peitus kaitsemängus ja puurilukk Mikola Naumi tegutsemises, millega ta keeras teisel poolajal oma värava lukku tervelt 15 pikaks minutiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles