Politsei palub aastavahetuse veeta kitsas pereringis

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Ka sel aastavahetusel tuleb Rakveres saluut, mida saab vabalt eemalt jälgida.
Ka sel aastavahetusel tuleb Rakveres saluut, mida saab vabalt eemalt jälgida. Foto: Virumaa Teataja

Rakvere politseijaoskonna juht Katrin Satsi ütles, et suures plaanis politsei tegevus aastavahetusel võrreldes jõuluajaga ei erine. Pühadeks on väljas kaks korda rohkem patrulle. Mundrikandjad kontrollivad peamiselt joobes juhte, piirangute täitmist ja üldist avalikku korda.

"Aastavahetus erineb jõulude ajast selle poolest, et koroonaviirus on kahjuks tasapisi jõudnud ka Lääne-Virumaale, millest tulenevalt on meil suur palve vältida avalikke üritusi ning veeta pühad väga kitsas pereringis," sõnas Satsi. "Palume kõiki panustada üheskoos viiruse leviku tõkestamisse, sest koroonakriis võib Lääne-Virumaal süveneda iga hetk," lisas maakonna politseijuht. 

Kui politsei avastab piirangute rikkumisi, siis Satsi sõnul selgitab korrakaitsja rikkujale piirangutest kinnipidamise vajadust ja püüab nende järgimisel igati toeks olla. Näiteks jagavad korrakaitsjad kaitsemaske. "Kui inimene hakkab oma käitumisega aga teiste inimeste tervist ohtu seadma, edastame vastava info terviseametile," lausus Satsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles