Seminari tänaval saab kana kannikate vahel

Mart Rauba
Copy
Seitseteist aastat kokatööd teinud Janek Kulmar (vasakul) peab oma koha avamise juures kõige keerulisemaks paberimajandust ja esimesi samme.
Seitseteist aastat kokatööd teinud Janek Kulmar (vasakul) peab oma koha avamise juures kõige keerulisemaks paberimajandust ja esimesi samme. Foto: Ain Liiva

Kui pandeemia ajal süüakse väljas vähem ja eriolukorra meetmed pitsitavad toitlustusasutusi, siis luugi kaudu toidu pakkujaid istekohtade täitumus ei puuduta. Endises Seminari poes Rakveres avati detsembri alguses uus selline toidukoht, millel ka nimeks Luuk.

Kui pandeemia ajal süüakse väljas vähem ja eriolukorra meetmed pitsitavad toitlustusasutusi, siis luugi kaudu toidu pakkujaid istekohtade täitumus ei puuduta. Endises Seminari poes Rakveres avati detsembri alguses uus selline toidukoht, millel ka nimeks Luuk.

Vast avatud Luugi akna taga asuvas pisikeses köögis tegutsevad kaks Rakvere meest: Janek Kulmar ja Joel Väljaots. Idee oma koha avamisest oli neil meelel mõlkunud juba mitu aastat, tegutsema hakati eelmisel suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles