Artistide agentuuri parimate seas ka meie näitlejad

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Eesti artistide agentuuri tiitli parima teenuse eest pälvis Improteater Impeerium. Sellesse seltskonda kuuluvad ka näitlejad Maarika Mesipuu-Veebel ja Rauno Kaibiainen.
Eesti artistide agentuuri tiitli parima teenuse eest pälvis Improteater Impeerium. Sellesse seltskonda kuuluvad ka näitlejad Maarika Mesipuu-Veebel ja Rauno Kaibiainen. Foto: Jana Solom

Eesti artistide agentuur valis rahvahääletusega aasta parimad.

Parima teenuse eest pälvis tiitli Improteater Impeerium. Sellesse seltskonda kuuluvad ka näitlejad Maarika Mesipuu-Veebel ja Rauno Kaibiainen.

2009. aastast Impeeriumisse kuuluv ja 2010. aastast Rakvere teatri näitleja Maarika Mesipuu-Veebel rääkis, et tiitel näitab tema jaoks seda, et väikese teatriga tehakse õiget asja. "Kogeme esinemistel, et rahvas tõesti naudib seda ja suudame neid rõõmustada. Huumor tuleb välja," sõnas näitleja. Ta lisas, et see näitab teatavat professionaalsust.

Improteatri kogemuse kohta nentis näitlejanna, et see nõuab täielikku kohalolu. "Pead noppima üles iga ideepoja, mis õhus. Usaldad ennast, oled vaba ega mõtle üle," rääkis Mesipuu-Veebel.

Rakverest pärit Rauno Kaibiainen on vabakutseline näitleja, kes hindab spontaansust. Mõlemad näitlejad on lõpetanud Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia näitleja eriala. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles