Jõhvi kesklinnas rööviti juveelikauplust

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Eile õhtul röövis maskiga mees Jõhvi keskväljaku lähedal juveelikauplust, ähvardades müüjaid relvataolise esemega ja tulistades lasu õhku.


Viru ringkonnaprokuratuuri prokuröri Irina Karo sõnul sisenes eile õhtul veidi enne kella kuute maskiga mees Jõhvis keskväljaku lähedal asuvasse juveelipoodi. Kurjategija ähvardas kaupluse müüjaid relvataolise esemega, sooritas lasu õhku ja võttis lahkudes müügisaalist kaasa väärisesemeid.

Kahjusumma on selgitamisel.

"Röövi ajal müügisaalis viibinud kaupluse töötajad tulirelvast vigastada ei saanud," sõnas Ida politseiprefektuuri ülemkomissar Rauno Võsaste. "Kuriteos kahtlustatavana esialgu kedagi kinni peetud ei ole," lisas ta.

Sündmuse asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb röövimist kui see on toime pandud relva või relvana kasutatava muu esemega või sellega ähvardades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles