JOKK-skeem: haigla nõukogu liikmed said vaktsiini juba kätte (20)

Copy
Rohkem kui nädal tagasi alustati Rakvere haiglas vaktsineerimist. Erakorralise meditsiini osakonna juhataja Aile Kaasik oli esimene, kellele tegi õendusjuht Markel Pajupuu maakonnas esimese koroona­vaktsiini süsti.
Rohkem kui nädal tagasi alustati Rakvere haiglas vaktsineerimist. Erakorralise meditsiini osakonna juhataja Aile Kaasik oli esimene, kellele tegi õendusjuht Markel Pajupuu maakonnas esimese koroona­vaktsiini süsti. Foto: Ain Liiva

Ajal, mil paljud eesliinitöötajad pole veel koroonaviiruse vastu vaktsineeritud ja perearstid alles ootavad järgmist vaktsiinisaadetist, et selle kogusest sõltuvalt panna kokku järgmiste vaktsiinisaajate nimekirjad, sai eile-üleeile osa tavakodanikke juba oma süsti kätte. Virumaa Teatajal õnnestus eilse pärastlõuna jooksul tuvastada neist neli, kõik nad on AS-i Rakvere Haigla nõukogu liikmed ja tegevad omavalitsuste juhtimises.

Virumaa Teatajal puuduvad täpsed andmed, kas praeguseks on vaktsineeritud juba kõik Rakvere haigla meditsiinitöötajad või mitte. Teada on, et nii-öelda tavakodanike vaktsineerimise kohta on haigla meditsiinitöötajad koostanud järelepärimise haigla juhtkonnale ja on vihjeid, et kõik meditsiinitöötajad siiski vaktsineeritud ei ole.

Kolmapäeval-neljapäeval vaktsineeriti aga vähemalt nelja haigla nõukogu liiget: esimees Toomas Varekut ja lihtliikmeid Mihkel Juhkamit (ühtlasi Rakvere linnavolikogu esimees), Peep Vassiljevit (Rakvere vallavolikogu esimees) ja Einar Vallbaumi (Viru-Nigula vallavanem ning maakondliku omavalitsusliidu esimees).

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles