Jüri Ratase 100 torti olid Pihlaka kondiitritsehhi möödunud aasta tõmbenumber

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Peaminister Jüri Ratas sai kingiks 100 sefiiritorti, mis olid valminud Pihlaka kondiitritsehhis Rakveres. 
Peaminister Jüri Ratas sai kingiks 100 sefiiritorti, mis olid valminud Pihlaka kondiitritsehhis Rakveres. Foto: Tairo Lutter

Olgugi et AS Pihlaka sai täna 32-aastaseks, oli eelmise aasta tõmbenumber 100. Just nii palju valmis eratellimuse peale torte, mis kingiti 29. oktoobril peaminister Jüri Ratasele. 

Pihlaka müügijuht Tiina Põllu meenutas oktoobri lõpus palju kajastamist leidnud sündmuse köögipoolt. Ta rääkis, et tellimus tuli meili teel ja seal oli juba kõik kirjas. "Polnud vaja midagi üle täpsustada. Sooviti erivärvilisi sefiiritorte. 70 torti, kümne kaupa, eri värvides. Lisaks taheti kümme sinimustvalget torti, kümme lihtsalt valget, kümme pruuni torti," meenutas Põllu. "Alguses me ei teadnud, milleks need tordid lähevad, aga kui juba päris tegemiseks läks, siis anti meile ikkagi teada, kuhu ja kellele tordid lähevad."

Põllu kinnitas, et värvivaliku järgi said nad loomulikult aru, mis sõnum tellimuse taga on. "Aga mis meil sellest. Täitsime kõigest tellimust, ja kui omandiõigus üle läheb, siis meie enam ei sekku, isegi kui tordisõda tahetakse pidada," rääkis müügijuht. Tellimuses pakuti, et Pihlaka võib neile tortidele oma logo lisamisest loobuda. "Meie muidugi panime, miks me siis ei pane oma tordile oma logo peale," ütles Põllu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles