Endises pubis avatakse habemeajamissalong

Mart Rauba
Copy
Ajakirjaniku töörutiin toob ka eriti mõnusaid hetki. Pildil loo autor, Kädi Kiis, Mikk Saarela ja asutuse ristiisa – staffordshire’i bullterjer Nero.
Ajakirjaniku töörutiin toob ka eriti mõnusaid hetki. Pildil loo autor, Kädi Kiis, Mikk Saarela ja asutuse ristiisa – staffordshire’i bullterjer Nero. Foto: Marianne Loorents

Endise Inglise Pubi akendel on juba nädalaid pilke püüdnud uued sildid, mis vihjavad, et barbershop’i kultuur on jõudnud Rakveresse.

ige mees alustab ikka kõige tähtsamast, seega võtan kohe istet juuksuritoolil ning räägin, millist habet ja vuntsi soovin. Järgmine tund möödub vahepeal peaaegu uinudes, aromaatne habemeõli aitab sellele ainult kaasa ning tool keeratakse vahepeal horisontaalasendisse nagu hambaarsti juures.

Professionaalselt ja õrnalt tegutsev neiu poputab mu näonahka kuuma märja rätikuga, enne kui vahu ja habemenoaga tegutsema asub. Kui protseduur lõpuks läbi saab, naasen reaalsusesse ning asun vestlema järgmisel nädalal uksed avava Nero’s Barberi juhataja Mikk Saarelaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles