Palmse mõisa uue direktori esmane eesmärk on töötaja õnnelikkus

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Palmse mõisa uus direktor Janne Kallakmaa.
Palmse mõisa uus direktor Janne Kallakmaa. Foto: SA Virumaa Muuseumid

Sihtasutuse Virumaa Muuseumid juhatuse liige Viljar Vissel nimetas jaanuarist Palmse mõisa uueks direktoriks seni Anija mõisat juhtinud Janne Kallakmaa. Esimese asjana soovib uus direktor saada teada, mis inimesi nende töös õnnelikuks teeb.

"Palmse mõis ahvatles mind oma huvitavate lugude ja võrratu looduskeskkonnaga, mis mind ka kui valge lehe vastu võttis," rääkis Janne Kallakmaa. Tema sõnul vajavad kaardistamist tekkinud küsimused, et neile siis vastuseid otsida. "Leian, et iga töötaja on oluline ning igastühest sõltuvad meie ühised võidud," lisas ta. "Soovin, et Palmse mõis, kus on põnevad lood, säraks heast energiast metsade ja mägede taha, nii et kõik siia tulla tahavad." 

Janne Kallakmaa on sündinud Viljandis, kuid viimased 15 aastat elanud Kuusalus. Ta on lõpetanud Tartu ülikooli magistriõppes loodusteaduste eriala ja aastatel 2002–2015 töötanud Järva-Jaani vallavalitsuses, Kuusalu vallavalitsuses ja Tallinna keskkonnaametis. Viimased kuus aastat on ta arendanud ja juhtinud Anija valla loodud sihtasutuses Anija mõisa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles