Riigikogu on alasti

Roman Kusma
, Rakvere linnavolikogu liige
Copy
Roman Kusma.
Roman Kusma. Foto: Ain Liiva

Kuigi nad ise veel ei suuda neile sülle sadanud õnne uskuda, jooksid eelmisel nädalal riigikogus EKRE niigi väga madalale seatud lati alt puhtalt läbi reformierakond ja sotsid. Braavo! Palju õnne neile! Enam pole kuskile kukkuda, põhi on käes.

Ma ei tea, kas mu hääl meie Toompea mudaliiga maadlejateni jõuab, aga tahaksin siiski küsida kõigi riigikogu liikmete käest mõned küsimused.

Kas see tsirkus, millega te tegelete, ongi poliitika, nagu teie seda näete, ja visioon, mida ellu viite? Kas te sellisest elust, nagu praegu elate, oletegi unistanud? Kas teie unistuste ellu kuulubki kraaklemine, valetamine, manipuleerimine, ahnitsemine, ärapanemine, kabinettidesse tungimine, solvamine ja üksteise kõri närimine? Kas oma sellise käitumisega tahate olla eeskujuks oma lastele, lastelastele ja kogu rahvale? Kas teile üldse läheb korda inimeste ehk teie valijate arvamus teist?

Te ei pea vastama mulle, vaid peatuge korraks ja vastake iseendele, nii ausalt, kui oskate. Te ilmselt usute end olevat Maarjamaa parimad, osavaimad, targimad pojad ja tütred, kuna teid on ju valitud riigikokku, usute, et olete eliit ja koorekiht. Ma ei hakka laskuma teie tasemele, et öelda teile, kes te tegelikult olete ja mida rahvas teist arvab. Võin vaid öelda, et riigikogu on alasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles