Siret Kotka: omajagu on rolli mänginud ka ühe koalitsioonipartneri stressirikas käitumine (2)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Virumaalt valitud riigikogu liige Siret Kotka arvab muu hulgas, et peaministri tagasiastumise üks põhjus on tema väsimises, sest üks koalitsioonipartneritest on loonud stressirikka õhkkonna.
Lääne-Virumaalt valitud riigikogu liige Siret Kotka arvab muu hulgas, et peaministri tagasiastumise üks põhjus on tema väsimises, sest üks koalitsioonipartneritest on loonud stressirikka õhkkonna. Foto: Tairo Lutter

Täna öösel teatas peaminister Jüri Ratas, et astub keskerakonda tabanud korruptsiooniskandaali tõttu tagasi. Läänevirulastest riigikogu liige Siret Kotka (keskerakond) välistas võimaluse, et Jüri Ratas astub tagasi keskerakonna esimehe kohalt, ja leidis, et keskerakond võiks kuuluda hoolimata korruptsioonikahtlustusest ikkagi ka uude koalitsiooni.

Siret Kotka sõnul möödub tänane päev läbirääkimiste ja nõupidamiste tähe all. "Kõik räägivad kõigiga," lausus ta. "Tänane päev meenutab märtsi 2019, poliitiline seis on sisuliselt sama kui pärast valimisi, kui alustati samuti nullist."

Kotka info põhjal volitab president Kersti Kaljulaid juba täna reformierakonna esimeest Kaja Kallast alustama läbirääkimisi valitsuse moodustamiseks. "Kallasel on mõnes mõttes isegi keerulisem kui pärast valimisi, sest palju on vahepeal juhtunud."

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles