Barbora Express laiendab e-poe kaubavalikut Lääne-Virumaal

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Barbora Express laiendab drive-in-teenuse kaubavalikut Lääne-Virumaal.
Barbora Express laiendab drive-in-teenuse kaubavalikut Lääne-Virumaal. Foto: Elmo Riig

Toidu- ja esmatarbekaupade e-pood Barbora laiendab Rakveres sortimenti, andes inimestele võimaluse tellida toidu- ja esmatarbekaubad e-poest ning saada ostud kätte kauplusesse sisenemata otse oma autosse.

"Pandeemiast tulenevalt kehtib jätkuvalt Eestis tervishoiuekspertide tungiv soovitus viia mittevajalikud inimkontaktid miinimumini. Samas toitu ja muid koduses majapidamises tarvilikke kaupu on inimestel jätkuvalt vaja ja pakume neid ka Lääne-Virumaa inimestele kontaktivabalt – e-poest saab kaubad tellida ja neile drive-in-punkti autoga järele minna," lausus Barbora tegevjuht Kirke Pentikäinen.

Kirke Pentikäineni sõnul on Barbora Express kasvatanud sortimenti keskmiselt kuni 2000 levinuima tooteni ja pakub e-ostu võimalust koos kauba autosse tarnimisega Rakvere Maxima kaupluses.

"Koos e-ostlemise üha harjumuspärasemaks muutumisega täiendame oma kaubavalikut pidevalt ja lisame populaarsemaid kampaaniatooteid," märkis Barbora tegevjuht. "Soovime pakkuda võimalikult laia valikut värskeid piima- ja lihatooteid, puu- ja juurvilju, pagaritooteid, kuivaineid, beebitooteid ja esmatarbekaupu, mille kättesaamine on kiire ja kontaktivaba."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles