Virumaa Koolitoidu võlausaldajad kogunesid esimesele üldkoosolekule

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Virumaa Koolitoit OÜ probleemid jõudsid avalikkuse ette pärast seda, kui Rakvere Triinu lasteaias ilmnes, et laste lõunasöögiportsjon moodustab vaid kolmandiku ettenähtust.
Virumaa Koolitoit OÜ probleemid jõudsid avalikkuse ette pärast seda, kui Rakvere Triinu lasteaias ilmnes, et laste lõunasöögiportsjon moodustab vaid kolmandiku ettenähtust. Foto: Marianne Loorents

Pankroti tõttu likvideerimisele kuuluva Virumaa Koolitoit OÜ varaks on amortiseerunud köögiseadmed ja nendegi tegeliku omaniku peab pankrotihaldur Oliver Ennok alles välja selgitama.

Tasumata on veel mõned lastevanematele esitatud arved, kuid on selge, et Virumaa Koolitoidu varad ei kata võlanõudeid ning ettevõte pankrotistub. Täna toimunud võlausaldajate esimesel üldkoosolekul otsustati, et firma kuulub likvideerimisele, moodustati pankrotitoimkond ja seni ajutine pankrotihaldur Oliver Ennok jätkab tegutsemist pankrotihaldurina protsessi lõpuni.

"Praeguseks on Virumaa Koolitoit OÜ vastu esitatud 13 võlanõuet, kuid see pole ilmselt lõplik number, sest nõudeid saab esitada 22. veebruarini," rääkis Oliver Ennok. Ainuüksi maksu- ja tolliametile on Virumaa Koolitoit võlgu üle 167 000 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles