Kadrina keskkool osales arvukalt rahvusvahelisel veebiviktoriinil

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Kadrina keskkool osales kaheksandat korda UNESCO ühendkoolide võrgustiku Läänemere Projekt (BSP) korraldatud rahvusvahelisel veebiviktoriinil.
Kadrina keskkool osales kaheksandat korda UNESCO ühendkoolide võrgustiku Läänemere Projekt (BSP) korraldatud rahvusvahelisel veebiviktoriinil. Foto: Marianne Loorents

Kadrina keskkool osales kaheksandat korda UNESCO ühendkoolide võrgustiku Läänemere Projekt (BSP) korraldatud rahvusvahelisel veebiviktoriinil, kus oma teadmisi näitasid Läänemere-äärsete riikide 10–19-aastased õpilased.

Bioloogiaõpetaja Siret Pung, kes on Kadrina keskkoolis selle projekti koordinaator, rääkis, et kool on projektiga seotud olnud lausa aastakümneid, ning kui kaheksa aasta eest hakati korraldama veebiviktoriine, on alati osaletud.

"See on hea võimalus õpilastel vastata inglise keeles küsimustele. Ülesanded on huvitavad ja vastused tuleb leida kindla aja jooksul. Peast ei pea teadma, otsitakse infoallikatest ja huvitavaks teeb asja see, et saab graafikuid tõlgendada ja seoseid luua," kõneles õpetaja ja kiitis, et mitmed valdkonnad on lõimingus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles