Brexiti mõju ulatub Lääne-Virumaale

Copy
ETS Logistika juhataja Aleksander Bankiir peab aru oma meeskonnaga, kuhu kuuluvad logistikud (vasakult) Eliise Kelli ja Andra Lepp ning veotellimuste haldur Elerin Mumm.
Kõik selleks, et aidata paremini oma kliente.
ETS Logistika juhataja Aleksander Bankiir peab aru oma meeskonnaga, kuhu kuuluvad logistikud (vasakult) Eliise Kelli ja Andra Lepp ning veotellimuste haldur Elerin Mumm. Kõik selleks, et aidata paremini oma kliente. Foto: Ain Liiva

Majanduslik segadus ja keeruline poliitiline olukord USA-s, Brexit ja koroonakriis tekitavad eksportijates pingeid. Olukord pole aga hull ja nii mõnedki ettevõtjad oskavad jagada soovitusi.

ETS Logistika juhile Aleksander Bankiirile on paljud kliendid esitanud küsimuse, kuidas olukord nende kaupade ekspordivõimalusi ja -kulusid mõjutab. Bankiiri sõnutsi on ettevõtte töömaht Suurbritanniat silmas pidades suurenenud tavapärase nõuandmise läbi, et hirme maandada.

“Meie jaoks lisandus lihtsalt üks riik, kus tolliformaalsused rakenduvad. Nagu on Euroopa Liitu mittekuuluvas Norras, Hiinas ja Türgis,” ütles Bankiir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles