Rakvere Raibe: Rockveres keelatakse esialgu suusatamine ja rattasõit, hiljem ka jalutamine

Üllar Abduvalei
, Rakvere Raipe reporter
Copy
Muusikud puhuvad noore Pärdi rattale viimase serenaadi ja pärast seda viiakse see Rockvere Keskväljakult minema, et rahval ei tekiks ahvatlust jalgrattaga sõita.
Muusikud puhuvad noore Pärdi rattale viimase serenaadi ja pärast seda viiakse see Rockvere Keskväljakult minema, et rahval ei tekiks ahvatlust jalgrattaga sõita. Foto: Rakvere Raibe

Rockvere linnapea Lepa Triinu ja abipealik Bert Marus keelavad alates homsest Rockveres suusatamise. Alates 26. märtsist on kreisilinnas keelatud rattasõit.

Rockvere linnapea Lepa Triinu ja abipealik Bert Marus keelavad alates homsest Rockveres suusatamise. Alates 26. märtsist on kreisilinnas keelatud rattasõit. Siiski on teatud asjaoludel suusatamine Rockveres võimalik, kuid selleks tuleb täita hulk pabereid, esitada avaldus ja allkirjastada omavastutuse dokument. Samuti peab läbima eneseabikursused.

Abipealik Bert Marus alustas oma selgitust tausta avamisega. “Hullunud suusatajad kihutavad Palermos mäest alla ega arvesta kellegagi,” rääkis Bert Marus. “See on ohtlik. Nad ei hooli enda ega teiste tervisest. Kui aga midagi peaks juhtuma, siis on nutt lahti – linn vastutagu ja linn puhugu muhule peale. Seepärast keelasime ka Vallimel ja “tissimägedel” kelgutamise, sest me ei suutnud enam nende katkiste ja veriste lastega tegeleda, kes seal viga said ja tulid siis linnavalitsusse kaastunnet nuiama. See jutt, et nad on eluaeg Vallimäel kelgutanud, on puhas jama. Nad on seal kelgutanud ainuüksi seetõttu, et linna valvas silm on kogu selle aja neid kussutanud ja kallistanud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles