Kersti Kaljulaid: "Tähtis on, et saame kõik oma eakad vaktsineeritud" (4)

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
President Kersti Kaljulaid (vasakul) tervitas oma visiidil haigla töötajaid kommikorviga. Maiusekuhila võtavad vastu EMO juhataja Aile Kaasik (paremalt esimene) ja õendusjuht Markel Pajupuu.
President Kersti Kaljulaid (vasakul) tervitas oma visiidil haigla töötajaid kommikorviga. Maiusekuhila võtavad vastu EMO juhataja Aile Kaasik (paremalt esimene) ja õendusjuht Markel Pajupuu. Foto: Ain Liiva

Virumaale visiidi teinud president Kersti Kaljulaid kohtus ka Rakvere haigla juhtkonnaga. Jaanuari alguses selgus, et Rakvere haigla nõukogu neli liiget said koroonaviiruse vastu vaktsineeritud enne kui kõik haigla eesliinitöötajad. Kaljulaid ei soovinud juhtumit väga kommenteerida. 

Küll aga ütles president Kersti Kaljulaid, et iga haigla, iga vaktsineerimist korraldav juht teeb otsused iseseisvalt, kuid selge on see, et esmatähtsad on meie eesliinitöötajad, haiglate personal ja hooldekodude inimesed, seejärel eakad.

"Meie vanad inimesed on kandnud pandeemia ajal, selle vastu võitluses kõige raskemat koormat, jäänud ilma kontaktidest ja võimalusest suhelda. Peame andma neile kiiresti tagasi võimaluse jälle olla meiega," lausus riigipea.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles