Küsitlus: Kas olete rahul valitsuse uue koosseisuga?

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Kaja Kallase (Reformierakond) valitsusse tulevad teiste seas haridus- ja teadusministriks Liina Kersna (Reformierakond), väliskaubandus- ja IT-ministriks Andres Sutt (Reformierakond) ning Keskerakonna poolt välisministriks senine suursaasdik Tšehhis Eva-Maria Liimets ja siseministriks praegune Põhja prefekt Kristian Jaani.
Kaja Kallase (Reformierakond) valitsusse tulevad teiste seas haridus- ja teadusministriks Liina Kersna (Reformierakond), väliskaubandus- ja IT-ministriks Andres Sutt (Reformierakond) ning Keskerakonna poolt välisministriks senine suursaasdik Tšehhis Eva-Maria Liimets ja siseministriks praegune Põhja prefekt Kristian Jaani. Foto: Kollaaž/Scanpix

Reformierakond ja keskerakond avalikustasid uue valitsuse koosseisu pühapäeval.

Reformierakonnast kuulub uude valitsuskabinetti:

Kaja Kallas(peaminister), Keit Pentus-Rosimannus(rahandusminister),Signe Riisalo(sotsiaalkaitseminister), Kalle Laanet(kaitseminister), Urmas Kruuse(maaeluminister), Liina Kersna(haridus- ja teadusminister), Andres Sutt(väliskaubandus- ja IT-minister) ja Maris Lauri(justiitsminister).

Keskerakonna pakutud ministrid on:

Eva-Maria Liimets(välisminister), Kristian Jaani(siseminister), Taavi Aas(majandusminister), Jaak Aab(riigihalduse minister), Tanel Kiik(tervise- ja tööminister), Anneli Ott(kultuuriminister) ja Tõnis Mölder(keskkonnaminister).

Loading...
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles