Tõrremäel avatakse Eesti moodsaim tankla (1)

Andres Pulver
, ajakirjanik
Copy
Olerexi Tõrremäe tankla.
Olerexi Tõrremäe tankla. Foto: Marianne Loorents

Kui mullu oktoobris Kilingi-Nõmmel avatud Olerexi tankla on Eesti suurim, siis tõenäoliselt homme avatav Tõrremäe tankla on nüüdisaegseim. Olerexi tegevjuht Piret Miller rääkis, et Olerex on ainus suurtest kütusemüüjatest, kes viimase aasta jooksul on uusi jaamu ehitanud ja avanud. “Leiame, et just praegu on õige aeg laieneda ja uute klientide usaldust võita,” sõnas ta.

“Kui vaadata tanklate tihedust ühes linnas, siis Rakvere paistab teiste seas silma, ainuüksi Olerexil on siin neli teenindusjaama ning nüüdsest nende seas ka meie kõige uuem ja nüüdisaegsem. Seda mitte ainult Olerexi ketis, vaid üleüldse Eestis,” rääkis Miller.

Tõrremäe teenindusjaam on Milleri sõnul võrreldav Eesti suurima täisteenindusjaamaga Kilingi-Nõmmel. “Tankla on ehitatud Olerexi uue kontseptsiooni alusel – uues jaamas on suure teenindussaarega kohvik ja külm bufee, laia valikuga toidu- ja esmatarbepood ning avar puhkeala. Kiiremaks teenindamiseks on kasutusele võetud toidu ettetellimiskiosk, kus saab valmistamist vajava eine kiiresti järjekorrata tellida,” kõneles Olerexi tegevjuht.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles