Tunnustati maakonna silmapaistvaid noori

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Tunnustajad ja tunnustatud.
Tunnustajad ja tunnustatud. Foto: Martin Piir

Neljapäeva pärastlõunal tunnustasid Europe Direct Lääne-Virumaa ja Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liit maakonna silmapaistvaid ja aktiivseid noori, kes olid möödunud aastal tähelepanu pälvinud mõne idee või algatusega, olnud ürituste eestvedajaks või panustanud kogukonna arengusse või olnud muul moel oma tegevusega mingis valdkonnas eakaaslastele eeskujuks.

Novembris välja kuulutatud noorte tunnustuskonkursile esitati 16 äärmiselt eripalgelist noort nominenti, kelle hulgas oli kohaliku kultuuri- ja spordielu edendajaid, ühiskonnaelus aktiivseid noori, kes on seisnud selle eest, et noorte hääl jõuaks üleriigilisele tasandile, ettevõtlikke projekti- ja sündmusejuhte, vabatahtlikku töösse panustajaid. Noori märkasid valla- ja koolijuhid, huviringide juhendajad ning noorte endi sõbrad või kaaslased.

Buena Vista Sofa Clubis toimunud väikesel kogunemisel tunnustas Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum noori nende aktiivsuse ja ettevõtlikkuse eest. "Maakonnal on põhjust tunda uhkust selliste noorte üle, kes panustavad meie maakonna arengusse ja edukusse," sõnas ta. "Mõelge suurelt, tegutsege suurelt – ka siis, kui õpingute käigus maakonnast väljapoole satute. Kuid teadke, et olete alati siia tagasi oodatud."

Ettevõtmisel hoidis hoogsat meeleolu Rakvere reaalgümnaasiumi noortebänd Kunnelistid.

Lääne-Virumaa noorte tunnustusüritusest soovitakse luua traditsioon, mille eesmärgiks on esile tõsta aasta jooksul maakonnas oma tegevusega silma paistnud, ühiskonda panustanud või muul moel teistele noortele eeskujuks olevaid noori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles