Rakvere Waldorfi kooli gümnaasiumiossa astumiseks saab juba avaldusi esitada

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Rakvere Waldorfi kooli õpetajad ja ühtlasi lastevanemad ning kooli pidava Rakvere Vabakooli Seltsi liikmed Paul Priks ja Eva-Liina Pruler on valmis panustama ka sügisel avatavas gümnaasiumiosas.
Rakvere Waldorfi kooli õpetajad ja ühtlasi lastevanemad ning kooli pidava Rakvere Vabakooli Seltsi liikmed Paul Priks ja Eva-Liina Pruler on valmis panustama ka sügisel avatavas gümnaasiumiosas. Foto: Marianne Loorents

Uuest õppeaastast plaanib tegevust alustada Rakvere Waldorfi kooli gümnaasiumiosa. Ühele poole on saadud üldehitustöödega aadressil Vallikraavi 8 asuva õppehoone teisel korrusel, kus on nüüd suur saal ja klassiruumid tulevastele gümnasistidele.

Rakvere Waldorfi kooli pidava Rakvere Vabakooli Seltsi juhatuse liige ja kooli õpetaja Paul Priks ütles, et tänu uuele saalile on üle hulga aja kooliperel jälle ruum, kuhu kõik õpilased ja õpetajad – kokku 130 inimest – korraga ära mahuvad. “Viimati oli selline võimalus viis aastat tagasi, kui lapsi ja õpetajaid oli kokku viiskümmend,” nimetas ta.

Kunagise Rakvere vallamaja alumisel korrusel toimetavad juba mõnda aega Waldorfi lasteaed ja põhikooli 8. ja 9. klass, teisel korrusel on äsja valminud ruumid gümnaasiumiastmele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles