Oleg Gross: Mihkel Kärmas võiks saata end karistuspingile järele mõtlema (42)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Toetaja hindab toetatava tagasisidet ja tänusõnu. Ettevõtja Oleg Grossi majapidamises on aukohal meened, mis on talle kinkinud rallisõitja Ott Tänak. Ümmarguses klaasmahutis on muide kiiruslegend, mis suples koos Ott Tänaku ja Raigo Mõlderiga Mehhikos järves.
Toetaja hindab toetatava tagasisidet ja tänusõnu. Ettevõtja Oleg Grossi majapidamises on aukohal meened, mis on talle kinkinud rallisõitja Ott Tänak. Ümmarguses klaasmahutis on muide kiiruslegend, mis suples koos Ott Tänaku ja Raigo Mõlderiga Mehhikos järves. Foto: Ain Liiva

Ettevõtja Oleg Gross, kes on kindlasti suurim sponsor Lääne-Virumaal ning kes toetab kultuuri ja sporti üle Eesti, kardab, et riigitelevisioonist alguse saanud arusaamatus halvab kõigi ettevõtjate soovi kedagi toetada.

Paljud ettevõtjad tundsid Oleg Grossi sõnul end nädal tagasi pärast ETV eetris olnud "Pealtnägijat" solvatuna, sest telesaade tõmbas paralleeli sponsori ja dopinguga seotud inimeste vahele. Oleg Gross näeb probleemi selles, et toetajad pannakse justkui vastutama, mida toetussummadega edasi tehakse.

Kui palju teie ja teile kuuluv AS OG Elektra aasta jooksul toetusi on jaganud?

Kommentaarid (42)
Copy
Tagasi üles