Suusapeo toiduvarud: 650 portsu seljankat ja 40 leiba

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Tühi kott ei seisa püsti. Suusahuvilised kohtusid laupäeval Tamsalu–Neeruti suusamaratonil. Üks on lõbu ja töö, kuid maratoonaritele varutakse piisavalt eri toidupoolist, et peale sõitu saaks spordisõbrad oma energiavarud taastada. 
Tühi kott ei seisa püsti. Suusahuvilised kohtusid laupäeval Tamsalu–Neeruti suusamaratonil. Üks on lõbu ja töö, kuid maratoonaritele varutakse piisavalt eri toidupoolist, et peale sõitu saaks spordisõbrad oma energiavarud taastada. Foto: Ain Liiva

Eile võtsid suusahundid mõõtu 22. Tamsalu–Neeruti suusamaratonil. Peale 42. või 21. kilomeetrit just kaugele ei sõida, kui keha pole võimalik täis laadida hea-paremaga. Seljanka on parim supp, millega kaotatud energiavaru taastada. Sellest üksi ei piisa, maratoonaritele varutakse mitmesugust toidupoolist. 

Laupäeva hommikul alustas Rookoera meeskond Tamsalu poole sõitu kell seitse. Pärnust saabus laadung purgisupi, leiva, saiakeste ja kohukestega.

OÜ Rookoer asjaajaja Kersti Järva rääkis, et ettevalmistused käisid juba reedel, sest kogu toidupoolis tuli kaasa pakkida. Lisaks katlad, milles supp valmis vaaritatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles