Mopeedauto joobes juhile mõisteti üle kahe aasta reaalset vangistust

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakveres Tartu tänava piirkonnas on mopeedautod varemgi avariisse sattunud, näiteks 25. septembril 2019 (pildil). Fotol nähtav mopeedauto ei pruugi olla seotud artiklis kirjeldatud juhtumiga.
Rakveres Tartu tänava piirkonnas on mopeedautod varemgi avariisse sattunud, näiteks 25. septembril 2019 (pildil). Fotol nähtav mopeedauto ei pruugi olla seotud artiklis kirjeldatud juhtumiga. Foto: Ain Liiva

Esmaspäeval sõitis mopeedauto purjus juht Rakveres Tartu tänaval otsa tee äärde pargitud autole ja vaid päev hiljem, teisipäeval, 9. veebruaril, mõisteti mopeedauto roolis olnud 48-aastane mees enam kui kaheks aastaks vangi, sest see polnud tal esimest korda juhtida sõidukit purjuspäi.

Viru maakohus mõistis reaalse vanglakaristuse Rakveres mopeedautot joobes juhtinud 48-aastasele mehele, kes põhjustas Tartu tänaval liiklusõnnetuse.

Rakvere politseijaoskonna juhtivuurija Tiina Toosti sõnul on õnn, et keset tööpäeva toimunud liiklusõnnetuses inimesed vigastada ei saanud. "On kahetsusväärne, et juht pole õppinud oma varasematest vigadest ja pole aru saanud, millist ohtu kujutab endast alkoholijoobes sõitmine kõikidele kaasliiklejatele," ütles ta. "Sellises olekus liigeldes ei ole võimalik ettetulevates ootamatutes olukordades kiiresti reageerida ning tagajärjed võivad olla ettearvamatud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles