Kuklid, hernesupp ja pikim liug on vastlatralli märksõnad

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Uhtnas on saanud traditsiooniks korraldada vastlapäeval ühe võistlusena meeskondlik suusavõistlus, kus neli inimest on ühe suusapaari peal.
Uhtnas on saanud traditsiooniks korraldada vastlapäeval ühe võistlusena meeskondlik suusavõistlus, kus neli inimest on ühe suusapaari peal. Foto: Tõnu Joab

Kuidas ma siis vastlapäeval ei lähe Mõedakule kelgutama? Muidugi lähen, on mõeldamatu midagi muud teha! Nii ütles Ulvi klubi juhataja Teele Kallip. Ja kes ei lähe Mõedakule, läheb oma lähimale mäele. Vastlapäev on tänavu 16. veebruaril, kuid mitmel pool tähistatakse seda juba sel nädalavahetusel.

MTÜ Uus Uhtna on korraldanud aastaid Uhtna kooli juures vastlapäeva, nii on see ka tänavu. “Aga otsustasime teha laupäeval, mitte õigel päeval, mis satub teisipäevale, sest siis on õhtul inimestel peredega raske pärast tööd välja tulla,” rääkis MTÜ Uus Uhtna eestvedaja Margit Lichtfeldt.

Kavas on meeskondlik suu­savõistlus, kus neli inimest on ühe suusapaari peal, oodata on ka tõukekelguvõistlust ja vastlapäevale omaseid rammukatsumisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles