Armastajate päeval avaldatakse muljet rooside ja maiustustega

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Reino ja Kaisa Kaldvee elavad Elvas, kuid nad pani 12.02.2021 Rakveres paari siinne perekonnaseisuametnik Terje Pärnasalu.
Reino ja Kaisa Kaldvee elavad Elvas, kuid nad pani 12.02.2021 Rakveres paari siinne perekonnaseisuametnik Terje Pärnasalu. Foto: Marianne Loorents

Valentinipäev paneb armastusest, rõõmust ja tänulikkusest kinkima maiustusi ja lilli. Ülevoolavalt romantilised ei olda, juveelid jäävad poodi ja abiellumispäev valitakse praktilisusest lähtuvalt.

Eile oli Reinol ja Kaisal helge päev. Väike-Maarjast pärit noorpaar tuli kaugelt Elvast Rakveresse abielluma. See oli nende soov. Perekond Kaldvee elab Lõuna-Eestis mehe vanemate juures, kuid juba suvel olid nad paaripaneku koha ja aja välja valinud.

“Veebruar on ilus lühike kuu. Mul oli sünnipäev ja tore on kohe sinna otsa pulmad teha,” lausus proua Kaldvee. Kui abiellumiskuupäev oli paigas, selgus veel vahva kokkupuutepunkt: naise ämm tähistas eile oma 55. sünnipäeva. Valentinipäev siinkohal kuigivõrd rolli ei mänginud, see on armas boonus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles