Pühendumus tõi kaks teenetemärki

Copy
Rabaveere talu peremehe Olav Kreeni rinda hakkab ehtima Valgetähe IV klassi teenetemärk.
Rabaveere talu peremehe Olav Kreeni rinda hakkab ehtima Valgetähe IV klassi teenetemärk. Foto: Agnes Aus

Tänavu presidendilt teenetemärgi saajate seas on kaks Lääne-Virumaa meest: Rabaveere talu peremees Olav Kreen ja armastatud näitleja Volli Käro.

Viru-Nigula vallas asuva Rabaveere talu peremees Olav Kreen saab presidendilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi olulise ja pikaajalise panuse eest Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja arengusse ja põllumajanduspoliitika kujundamisse. Kreen on üks kolmest põllumehest, keda president tunnustab. “Võtab täiesti tummaks, ega sa nalja ei tee?” küsis Olav Kreen uudist kuuldes. End mõni hetk kogunud, lisas mees, et loomulikult on tal kõrge tunnustuse üle ülimalt hea meel. “Tänu kuulub neile, kes on aastate ja aastakümnete jooksul andnud mulle võimaluse panustada,” sõnas Kreen ning lisas, et kõik on tulnud vaid tänu koostööle väga paljude inimestega. “On ju vana ja tuntud tõde, et üks ei ole lahinguväljal sõdur,” lausus Rabaveere talu peremees.

Olav Kreen tähendas, et tänab kõiki, kes on tema eluteed suunata ja kujundada aidanud lapsepõlvest alates. “Muidu poleks ma seal ja selline, nagu ma praegu olen,” ütles Kreen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles