Rakvere linna reformierakondlasi asub juhtima Liivika Ivanov

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Liivika Ivanov.
Liivika Ivanov. Foto: Reformierakond

Rakvere linna piirkonna reformierakondlased valisid üldkoosolekul uue juhatuse. Koosolek otsustas, et reformierakonna Rakvere linna piirkonda asub juhtima Liivika Ivanov.

"Tänane päev näitab, et piirkond vajab uusi lähenemisi ja uusi tuuli. Piirkond on valinud uueks juhiks naisterahva, mida ammu pole Rakvere linnas olnud, ja arvan, et selles tuules on hea edasi liikuda. Liivika Ivanov on väga tegus, väga tark, väga aktiivne ja kõik ainult ülivõrdes," rääkis Aleksandr Holst, kes on Rakvere linna piirkonda juhtinud 11 aastat ja toetab piirkonda uues juhatuses.

"Esmalt olen kolme lapse ema. Oman sotsiaalteaduste magistri kraadi, kuid pean ennast rohkem finantsinimeseks, sest eelnev töökogemus on seotud paljuski kalkuleerimisega. Meeskonnamängijana pean oluliseks koostööd ja kaasatust. Uue juhatuse näol on tegemist väga mitmekülgse ja tugeva meeskonnaga. Eesseisvatel valimistel on meie peamine ülesanne ja soov pakkuda Rakvere linna inimestele paremat poliitilist alternatiivi," ütles Liivika Ivanov.

Liivika Ivanov on reformierakonna liige alates 2018. aastast. Ta on Rakvere linnavolikogu liige ja panustab Rakvere linna arengusse majandus- ja hariduskomisjonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles