SK Tapa puurivaht Mikola Naum tõrjus leedulased valusale kaotusele

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Viljandist pärit Tapa väravavaht Mikola Naum (punases) on koduliigas võlunud selili ka oma endise klubikaaslase Viljandi HC-st.
Viljandist pärit Tapa väravavaht Mikola Naum (punases) on koduliigas võlunud selili ka oma endise klubikaaslase Viljandi HC-st. Foto: Kaisa Ailt

SK Tapa alistas pühapäeval Balti käsipalliliigas Kaunase Granitas-Karysi 28:27 ja teenis tabelisse teise võidu. Leedulaste meele tegi mõruks puurivaht Mikola Naum, kes tõrjus muu hulgas mitu karistusviset, aga treener Elmu Koppelmann kiitis südi mängu eest kogu võistkonda.

Päev varem toimunud kohtumises ei saanud SK Tapa Leedu valitsevale meistrile ja valitsevale karikavõitjale Klaipėda Dragūnasele vastu ja kirja läks kindel kaotus 24:40. Pühapäevane mäng Kaunase klubi vastu oli aga hoopis teisest puust. “Meeldis, kuidas võideldi ja oma mängu peale suruti,” ütles treener Elmu Koppelmann pärast Granitas-Karysi võitmist käsipalliliidu pressiteenistuse vahendusel.

Viigiseisuks 9:9 oli tapalastest juba kuus pallurit käe valgeks saanud, samas ei suudetud kuidagi pidurdada Paulius Šarkauskast. Granitas võitis poolaja 16:13 ning kaotusseis võinuks olla hullemgi, ent Mikola Naum tõrjus Tapa väravasuul kaks karistusviset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles