Piirangud vähemalt Rakveres pahameeletormi ei tekita

Copy
Eile keskpäeval oli Põhjakeskuse parkla argipäevaselt hõre. Kui tavaliselt on seal just nädalavahetustel keeruline parkimiskohta leida, siis nüüd muudavad piirangud olukorda ning puhkepäevadel enam ostlema minna ei saa.
Eile keskpäeval oli Põhjakeskuse parkla argipäevaselt hõre. Kui tavaliselt on seal just nädalavahetustel keeruline parkimiskohta leida, siis nüüd muudavad piirangud olukorda ning puhkepäevadel enam ostlema minna ei saa. Foto: Ain Liiva

Võimalik, et inimesed juba valmistuvad laupäeval kaubanduskeskustes kehtima hakkavateks lisapiiranguteks. Põhjakeskuse mõnes poes täheldati eile klientide arvu kasvu, ilmselt tegid nad ära nädalavahetuseks kavandatud, kuid sel ajal võimatuks osutuvad ostud. Sama keskuse turvamehel paistis olevat aga rahulik tööpäev, sest läänevirulased on mõistlikud, kannavad maski, ja kui see ununebki, siis ei hakata vähemalt turvamehega kaklema, nagu juhtus Tallinnas.

Rakvere kaubanduskeskustes ja teistes kliente teenindavates asutustes suhtutakse laupäeval kehtima hakkavatesse uutesse piirangutesse rahulikult ja väärikalt. Kriitilised ollakse aga seetõttu, et antud juhiseid saab mitmeti tõlgendada.

Vastavalt valitsuse otsusele hakkavad alates laupäevast, 6. märtsist koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtima täiendavad piirangud (vaata lisalugu). Eelkõige puudutavad need toitlustus- ja kaubandusettevõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles