Rakvere valla kultuurinõunik kutsub üles unistama

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Rakvere valla kultuurinõunik Siiri Saarmets (paremal) ning spordi- ja terviseedenduse spetsialist Siiri Kohver on keerulisel koroonaaastal korraldanud võimalust mööda rahvale üritusi. Nüüd kutsub kultuurinõunik rahvast üles unistama ja oma unistustest teada andma – milline võiks olla üks tore ettevõtmine pärast piirangute lõppu?
Rakvere valla kultuurinõunik Siiri Saarmets (paremal) ning spordi- ja terviseedenduse spetsialist Siiri Kohver on keerulisel koroonaaastal korraldanud võimalust mööda rahvale üritusi. Nüüd kutsub kultuurinõunik rahvast üles unistama ja oma unistustest teada andma – milline võiks olla üks tore ettevõtmine pärast piirangute lõppu? Foto: Rakvere Vald

Rakvere valla kultuurinõunik Siiri Saarmets on tulnud välja üleskutsega vallarahvale: kui praegu on aeg, kus kehtivad piirangud ja üritustel osaleda ei ole võimalik, siis ometi saab looduses jalutada ning jalutades unistada.

"Kui olen terve aasta pidanud üritusi korraldama ja siis ära jätma ning tohutult laveerima, siis mõtlesin, et unistaks, milliseid üritusi siinsed inimesed üldse tahaksid," rääkis Saarmets, kes tegi vastava postituse Rakvere valla Facebooki kontol.

"Loodan, et tuleb tagasisidet ja ehk sünnib mõni tore üritus, kui piirangud lõpevad," ütles Saarmets, kes unistab piirangute lõpust ja sellest, et pakkuda inimestele meelelahutust ja ei oldaks vaid negatiivsete uudiste kütkes. 

"Ma ise tahaks väga minna mõnele kontserdile või teatrietendusele," sõnas Saarmets. "Aga kui olen Sõmeru vahel jalutanud, siis on inimesed mind kinni pidanud ja küsinud, millal saab jälle tantsida." Nimelt on seni toimunud Sõmeru keskusehoones regulaarselt nii-öelda laudadega peod, kus sai sõpruskondadega käia ja millest praegu palju puudust tuntakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles