Rakvere turismiinfokeskus osaleb Berliini turismimessil

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
Turismimessil osalemise mõtteks on välismaalasi meelitada Rakverre tutvuma kohalike vaatamisväärsustega.
Turismimessil osalemise mõtteks on välismaalasi meelitada Rakverre tutvuma kohalike vaatamisväärsustega. Foto: Marianne Loorents

Rakvere turismiinfokeskus osaleb tänasest 12. märtsini toimuval maailma ühel juhtivamal turismimessil ITB Berlin NOW. Mess toimub tänavu uues mõõtmes ja digitaalselt.

Rakvere abilinnapea  Andres Jaadla sõnul on tegemist suurejoonelise virtuaalse platvormiga, kus toimuvad ekspertide arutelud, eksponentide esitlused, äripartneritega kohtumised, uute võrgustike loomine ja muu.

"Olukorras, kus turism majandusvaldkonnana on tõsises majandussurutises olnud juba ligi aasta, saab messilt juhtivatelt turismiekspertidelt teadmisi ja suundumusi, kuhu suunas on turismivaldkond liikumas. Rakvere turismiinfokeskus jagab messipäevade olulisemaid sündmuste kokkuvõtteid läbi turismiinfokeskuse sotsiaalmeediakanalite linna turismiettevõtjatele. Berliini turismimessi üheks fookuseks on säästev reisimine, keskkond ja kliima ning sotsiaalse vastutuse küsimused. Rakverel EAS-i pilootprogrammi ühe rohelise sihtkohana on oluline saada teavet ja anda edasi operatiivinfot turismisektoris toimuvast," rääkis Jaadla.

ITB Berlin 2021 kontseptsioon hõlmab ärikontaktide loomise võimalust, digitaalset näituseala ja tippklassi konverentsiprogrammi. Paljusid pakkumisi on võimalik kasutada ürituse toimumise ajal ööpäev läbi, nii et osalejad saavad osaleda oma asukohast ja ajavööndist olenemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles